Rahsiaincomepasif.com

DASAR PRIVASI

Privasi Anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda mendaftar atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini akan disimpan didalam 'server' dan dianggap SULIT. Walau bagaimanapun pihak admin rahsiaincomepasif.com berhak untuk membuat makluman dalam bentuk emel, sms atau whatsapp kepada individu-individu yang mendaftar di dalam laman web ini sekiranya pihak Syarikat ada sebarang makluman yang hendak dikongsikan.

Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama anda.

Perlindungan Data
Teknologi terkini termasuk enkripsi data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

Keselamatan Storan
Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

 

 

Admin,
Rahsiaincomepasif.com,

Copyright 2017 - rahsiaincomepasif.com - All Rights Reserved

LIKE dan SHARE kami..
HDGLOBAL1
Haizat Din Global (002426067-D)